Doel

Op deze website kan men kennisnemen van video’s van reiservaringen, bijzondere gebeurtenissen en muzikale uitvoeren. Alle getoonde video’s worden vooraf met een korte tekst toegelicht. Deze website is niet bedoeld als BLOG. Mocht men wel willen reageren dan is dit mogelijk door gebruik te maken van de contactbutton.

In 2003 heb ik mij toegelegd op filmen en het bewerken van de gemaakte filmopnamen tot korte videofragmenten. In de beginjaren zijn de opnamen gemaakt met een DV camera (JVC GR DV700). In de loop der jaren is hier een HD camera (JVC GC PX100) en een 4K actie camera (GoPro 5) bij gekomen. Ook het filmen met de smartphone (iPhone 8) geeft mooie videobeelden in 4K formaat. Vanaf 2018 maak ik incidenteel gebruik van een drone (DJI MAVIC Pro Platinum). Vanaf 2020 heb ik tevens gefilmd met de compact camera Sony RX100V met een gimbal (Zhiyun Crane M2). De technische ontwikkelingen gaan verder. De smartphones beschikken momenteel over een zeer goede software met bij behorende hardware (processor, sensor en lenzen) waarmee kwalitatief goede video opname gemaakt kunnen worden. Dat is de reden dat ik vanaf 2022 gebruik maak van iPhone 13 pro, een toestel met 3 lenzen, dit samen met de gimbal. De filmopnamen worden bewerkt met Adobe Premiere Pro.

Onder de button REIZEN staan enkele reisvideo’s van 2002 tot 2019. Vanaf 2018 wordt Europa verkent met een camper. Deze reisvideo’s staan onder de button REIZEN sub CAMPERREIZEN. Onder de button VIDEO’S zijn de muziekvideo’s van diverse optredens, onder anderen van filmconcerten en de overige video’s van ‘DIVERSE’ evenementen opgenomen. Standaard worden de video’s weergegeven via een link met youtube. 

Regelmatig worden er nieuwe video’s op de website geplaatst. Indien u hiervan een e-mail bericht wenst te ontvangen kunt u zich hiervoor met onderstaande button inschrijven, u wordt dan rechtstreeks door gelinkt naar de nieuw geplaatst video.

Ik wens u veel lees en kijk plezier.